Tóth Brigitta

Független, megbízható, hiteles hírek

Támogatás

2020. április 26. - TóthBrigitta

Kedves Követőm! 

 

Március 15-e óta, amikor is a kijárási tilalom elkezdődött Spanyolországban, szüntelenül azon dolgozunk, hogy tájékoztassunk a járvány-helyzetről: volt hírszerkesztő lévén én kutatom, készítem a tartalmat, lefordítom a cikkeket, feliratozom a híradók, egyéb videók illetve sajtótájékoztatók részleteit, valamint rögzítem hangban is az információkat.
A férjemé a munka technikai oldala, lévén webprogramozóként és hangtechnikusként dolgozott ezelőtt: ő az, aki naponta összerakja a videókat, vágja a képeket, feliratokat, készíti saját maga a grafikai elemeket, gondozza a YouTube csatornát, a Facebook és blogoldalt és mindent, ami ahhoz szükséges, hogy az információ eljusson Hozzád.
Mindezt csak és kizárólag legális, megvásárolt szoftverekkel és eszközökkel, a saját zsebünkből fizetve. Ez nekünk naponta átlagban 8-10 órányi munka, melyet önszorgalomból és szerelemből végzünk.

A koronavírus-járvány után is szeretnénk megtartani a blogot és a Youtube csatornát, rengeteg tervünk van azzal kapcsolatban, hogyan szórakoztassunk, tájékoztassunk tovább Téged, amihez azonban egyéb technikai felszerelésekre lesz majd szükségünk, illetve arra, hogy amint kiszabadultunk a karanténból, mozoghassunk az országban annak érdekében, hogy még több színes, tartalmas és izgalmas információt adhassunk át Neked Spanyolországból, abból a csodából, amit mi 7 éves ittlétünk alatt megtapasztalhattunk. Nagyon köszönjük, ha hozzájárulsz a munkánkhoz, illetve ahhoz, hogy még több és még profibb tartalom születhessen.

Amennyiben hasznosnak, hitelesnek érzed azt, amit látsz, kérlek támogasd a munkánkat bármilyen összeggel, mely Nekünk hatalmas segítség ahhoz, hogy fejlődhessünk és folytathassuk. 
Szívből köszönjük!

Adományozás biztonságos felületen:

PayPal Acceptance Mark
süti beállítások módosítása